Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reteta Placinta Cu Mere De Post

Reteta Placinta Cu Mere De Post

Mere rase, conservate, 100 g. 8 linguri ulei, 8 linguri zahar, 12 linguri apa, 1 pachet praf de copt, faina cat cuprinde, un praf de sare, 800 g.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Placinta cu mere cu care ne rasfata bunica mea cand eram mici. Da, strudelul clasic vienez cu mere, stafide si nuca se face cu unt iar savoarea lui este unica. De data asta va prezint placinta cu mere.

Reteta Prajitura De Post Cu Mere
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-de-post-cu-mere-80153.html
Iata o reteta de placinta de post delicioasa. 1 pachet de margarina (250g), 15 linguri de faina, 7 linguri de apa, 1 praf de copt (sau bicarbonat) stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la o lamaie, coaja rasa de la o portocala, zahar tos, zahar pudra, scortisoara macinata, 10 mere mari. Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani.

Pentru ca aluatul a iesit super ok, iar placinta a iesit la fel de buna ca si in alte dati, am sa postez reteta in caz.

Se introduce tava la cuptor pana cand placinta se rumeneste frumos. Mai jos va prezentam cea mai buna reteta de placinta cu mere de post, foarte usor de preparat care poate fi gătită şi în zilele de post. Faci un aluat din făină, margarină, 150 ml apă, 100 g zahăr şi sare şi îl frămânţi bine.

Intinem prima bucata, cu sucitorul pana obtinem o foaie subtire, de dimensiunea unei tavii de aragaz. In timpul postului pregatesc aceasta placinta. O reteta perfecta pentru aceasta perioada a anului.

Prajitura Cu Mere Page 1 Line 17qq Com
vizitati articolul complet aici : https://line.17qq.com/articles/uccsuesax.html
Reteta de la buna mea prietena teo, o moldoveanca de nota 10 !!!! Placinta cu mere de post. Cateva sute de ani mai tarziu, la 1600, au aparut retetele austriece si germane de.

Învață rețeta tradițională pentru plăcintă cu mere!

Apoi am repetat faza cu soacra mea, care. Am remarcat ca uneori nu exista nici o diferenta intre retetele de post si cele care contin ingrediente de origine animala, din punct de vedere al gustului si savorii. Cu alte cuvinte, o placinta mult mai sanatoasa in comparatie cu una care contine.

Reteta este simpla si usor de preparat. Rețetă de plăcintă cu mere de post, făcută cu foi cumpărate. Se introduce tava la cuptor pana cand placinta se rumeneste frumos.

Plăcintă Cu Mere De Post
vizitati articolul complet aici : https://retete.unica.ro/recipes/placinta-cu-mere-de-post/
Va prezint o reteta de placinta de post cu mere si tarate. Reteta de la buna mea prietena teo, o moldoveanca de nota 10 !!!! 1 pachet de foi de placinta.

De data asta va prezint placinta cu mere.

Prajitura cu mere de post, reteta simpla, cu ingrediente la indemana tuturor. Reteta placinta de post cu mere rase si scortisoara. Un desert simplu, usor de realizat si de post.

Cea mai frageda placinta cu mere de post pe care o poti face cat se poate de simplu placinta de post cu mere. Pentru aceasta reteta am folosit mere de vara „bio culese din gradina, faina si tarate de la tara, care ajuta la digestie.

Posting Komentar untuk "Reteta Placinta Cu Mere De Post"