Mancare Cu Piept De Pui Si Smantana
Mancare Cu Piept De Pui Si Smantana. Mancarica asta este una din preferatele mele (dintre multele mele preferate!!). Am tamponat cu un servetel de bucatarie, apoi am pus pe fiecare. Se condimentează feliile de piept de pui cu nucșoară (opțional), cu sare și piper. Ce imi placea sa mananc eu pieptul cu smantanica si mamaliguta pe vremea cand mancam carne:d, dar azi am facut pentru surorile melepentru aprox 3 portiiingrediente1 piept de pui6 ciuperci champignon(eu doar atat mai aveam in frigider;)))jumatate de ceapasare. Pieptul fierbe bine in sosul de smantana cu usturoi iar cascavalul ii da o crusta crocanta.
Se lasa in jur de 4 minute, la foc mic acoperit, apoi se adauga si pieptul de pui taiat bucati, se tine pe foc pana se albeste carnea apoi se adauga 2 pahare de apa si se pune capacul. Orez cu ciuperci si pui. Ce imi placea sa mananc eu pieptul cu smantanica si mamaliguta pe vremea cand mancam carne:d, dar azi am facut pentru surorile melepentru aprox 3 portiiingrediente1 piept de pui6 ciuperci champignon(eu doar atat mai aveam in frigider;)))jumatate de ceapasare. Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4. Adaosul de ciuperci nu face decat sa faca si mai gustos acest preparat.
Parjoale din piept de pui cu parmezan sau cascaval. 4 dovlecei potriviti 1 kg de rosii bine coapte 1 piept de pui cativa catei de usturoi ulei de masline 1 legatura patrunjel verde 2 cepe 1 ardei gras. Smantana ajuta ca sosul rezultat sa fie unul delicios pentru papilele noastre care abia asteapta sa fie gadilate cu acest gust! Nu e nevoie să se bată cu ciocanul. Eu am scurtat poezia, dar stiti si voi ca.
Tapeteaza cu unt un vas termorezistent si asaza in el piepturile de pui alaturi de ardeii taiati felii si usturoiul tocat marunt.
4 dovlecei potriviti 1 kg de rosii bine coapte 1 piept de pui cativa catei de usturoi ulei de masline 1 legatura patrunjel verde 2 cepe 1 ardei gras. Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4. Reteta piept de pui cu smantana si ciuperci. Adaosul de ciuperci nu face decat sa faca si mai gustos acest preparat. Stiu cu siguranta ca are succes si e una dintre acele retete cu pui ce trebuie sa nu lipseasca din caietul niciunei gospodine.
1 piept de pui, 2 linguri unt, 1 lingura ulei masline, 2 catei usturoi, patrunjel verde, 200 g smantana, 1 lingura faina, sare. Parjoale din piept de pui cu parmezan sau cascaval. Se tăvălesc, apoi, feliile (sau se presară) prin. Coaja,apoi se curata si se taie cuburi potrivit de mari.carnea se taie cubulete si se inabusa in ulei si putina apa pana se patrunde,apoi se rumeneste putin.se adauga peste carne cartofii,smantana,verdeata tocata fin,mustarul,busuiocul si. Stiu cu siguranta ca are succes si e una dintre acele retete cu pui ce trebuie sa nu lipseasca din caietul niciunei gospodine.
Pieptul fierbe bine in sosul de smantana cu usturoi iar cascavalul ii da o crusta crocanta. Mancare mazare cu piept pui un morcov , o ceapa mare , un ardei , cartofi potriviti , o lingura ulei de masl ine , 2 rosii. Orez cu ciuperci si pui. Faina de grau 2 linguri. Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4.
Se presara la sfarsit patrunjelul taiat marunt.
Cat timp baconul sfaraia, am spalat carnea de pui si am taiat fiecare bucata de piept in doua. Mancarea este livrata acasa sau la birou fara taxe de transport in recipient de unica folosinta. Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4. Se lasa in jur de 4 minute, la foc mic acoperit, apoi se adauga si pieptul de pui taiat bucati, se tine pe foc pana se albeste carnea apoi se adauga 2 pahare de apa si se pune capacul. Se mai lasa inca 2 minute si apoi se opreste.
Foarte buna si aromata este mancarea de pui cu smantana. 1 piept de pui, 2 linguri unt, 1 lingura ulei masline, 2 catei usturoi, patrunjel verde, 200 g smantana, 1 lingura faina, sare. Pieptul fierbe bine in sosul de smantana cu usturoi iar cascavalul ii da o crusta crocanta. Se tăvălesc, apoi, feliile (sau se presară) prin. Toate acestea vor acompania de minune puiul cu smantana si spanac.
Parjoale din piept de pui cu parmezan sau cascaval. Calim timp de 5 minute si turnam o cana de apa. Perfecta cand esti in lipsa de timp si vrei ceva rapid dar savuros. Se mai lasa inca 2 minute si apoi se opreste. 45 minute (2 portii, complexitate redusa).
Tocăniță de pui cu ciuperci și sos de smântână.
Tai picioarele de pui la încheietură, în două. Eu am scurtat poezia, dar stiti si voi ca. Acopera vasul cu folie de. Orez cu ciuperci si pui. Mancarica asta este una din preferatele mele (dintre multele mele preferate!!).
Posting Komentar untuk "Mancare Cu Piept De Pui Si Smantana"